Pro štěstí

Pro štěstí

Anotace: ...

Vždycky se na svět usmívej,
protože vždy někde čeká právě
to štěstí, které stále hledáš.
Štěstí s někým, kdo by měl
rád tebe a ty jeho.
Až ho potkáš neboj se toho.
Bedeš se moct usmívat
a dívat na toho,
koho máš z celého srdce ráda.
Ať by se dělo cokoliv
on tě podrží. Už nikdy
nebreč pro kluka,
který si Tě nezaslouží...
Autor Dity, 24.08.2006
Přečteno 686x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí