..empirická..

..empirická..

Anotace: ..opět jeden z mých neutuchajících toků nesmyslných myšlenek :o))

..co se to stalo?? co se tady děje??
z odrazu louže na zemi se na nás kdosi směje
rejpavá mělká hladina křiví nám vobličeje
a ústy svými dokořán věští svý beznaděje..

..co se to stalo?? vo co tady běží??
ze špíny vody na zemi se vlasy skoro ježí
kdo na ní totiž pohlídne..pochopí že tu leží
jen závistivá náhražka zrcadla..co nás střeží..

..co se to stalo?? vo co nyní kráčí??
každýmu jeho vlastní já se v oku cesty zračí
a každýmu hned jasný je..že trocha slunce stačí
aby moh´s čitým odrazem nanovo příště začít..
Autor šuměnka, 25.08.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty jsi se dnes ráno podívala do počasí. Mám stejnou náladu, ale sluníčko má vždy poslední slovo a člověk potom pookřeje a stane se opět dovádivým

25.08.2006 08:41:00 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí