UMÍRÁM

UMÍRÁM

Anotace: Je to o životě,...ale ten končí smrtí.Tak jak mám vědět, do které kategorie to patří?!

Utíkám městem,
nevím kam …
Zvlhlá jsem deštěm,
to nevnímám …

Co se na mě všichni díváte?!
Na práci nic jiného nemáte?!

Nechte mě být !
Já nechci zachránit !
V očích vám čtu,
chcete se ptát :
„Co se té malé holce
mohlo jenom stát,
že život si chce brát?“

Nechte mě všichni být!
Já už nechci zastavit…
nemůžu,
nechci,
bolí to !

Déšť a slzy se spolu míchají,
na tváři, co zkřivená je bolestí,
na co ti lidé ještě čekají?
Všichni jste naplnění krutostí !!!

Dál utíkám, nespomalím,
slovo ze sebe už nevypravím !
Zklamali jste mě všichni,
tak na mě nemluv a ztichni !!!

* * *

Kde to jsem?
Co se to děje?
Je to sen?
Co se mi směje?

Necítím vůbec nic,
ani tlukot vlastního srdce …
Chtěla jsem ti jen říct …
nemůžu, zklamal´s mě trpce …

Dívám se dolů na tělo,
bezvládně ležící na silnici,
Co se té malé holce stalo,
že řasenku má rozteklou po líci ?

Je mrtvá …

„To je ta holka, co před chvílí tu běžela“
říká někdo z lidí kolem,
a já se vznáším u mojeho vlastního těla,
povznesená nad svým bolem …
Autor somewhere, 25.08.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Týjo, teď jste mi tu stránku úplně připomněli, už jsem tu nebyla fakt dlouho. Jak se vlastně máš Leničko? Zdraví tě tvoje bývalá spolužačka Sára:-)

04.10.2006 20:20:00 | Pandora

Přečetla jsem si všechny tvoje básničky..Jsou nádherný..A neboj, všechno přebolí a papír, tužka a přátelé ti z toho pomůžou! Hlavně sílu a úsměv..:o)
..a piš dál..
Držím ti pěstičky, aby vše bylo brzy v pořádku v srdíčku

26.08.2006 18:00:00 | Katitek

moc povedené..krásné a tak smutné

25.08.2006 18:34:00 | Joose

A anděl přichází...

Moc hezké!

25.08.2006 17:09:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí