Jen tak

Jen tak

Anotace: ...

Mám čas a tak si krátím chvíli
tím,že na papír si čmářu.
Jen ty hloupý básně mi zbyly,
občas pláču do polštářů.

Jen tak si povídám.
Za oknem už tma je černá,
tiše prší kapky deště,
Tobě budu navždy věrná,
nezapomeň na mě ještě.
Autor Andík, 25.08.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí