Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Trošku jiná, než mám ve zvyku, ale já chci tak strašně moc poděkovat jednomu člověku....

…pomalu slíbáváš všechny kapky hořkého deště
z mého bledého, téměř umírajícího těla…
…rozervaná prazvláštní touhou, křičím JEŠTĚ!
Jako bych nikdy před tím snad žít neuměla

pro touhy
pro sny
pro bolest
i prohry

pro lásku
pro hoře
pro zemi
i pro moře

…jako bych v zatuchlém hrobě žila
a tys mne holýma rukama vyhrabal…
Probudila mne Tvá kouzelná síla,
kterou do duše jsi mi s něhou vmaloval…

…děkuji Tobě….

Autor ZZuzkAA, 25.08.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta je krásná ...

27.09.2006 12:33:00 | janewe

Škoda že se nejmenuju Tomáš...:o/

25.08.2006 22:31:00 | Mors

Je to krasny... taky bych jednomu Tomasovi takhle mela podekovat...

25.08.2006 21:16:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí