Jed

Jed

Anotace: .

Spi, spi už jen,
ať ráno pak můžeš říct,
že se ti zdál...
sen.

Včera je včera,
a dnes je dnes,
neříkej, žes to nevěděla,
že osud je zbabělý pes.

Dokola jen dokola,
chodí štěstí stále,
občas sedne na vola,
a to tak nenadále.

probu´d se, vstávej,
a to hned!
Radost všem rozdávej-
ta radost je tvůj jed.

Napij se do dna,
té své radosti,
tak jsi hodná,
neboj, jedu je dosti.

Co se to děje,
copak myslíš?
Smrt se na tebe směje,
ale to netušíš.

Piješ dál radost,
netušíš, co se stane,
stále jí nemáš dost,
radost tvůj život odvane.

Jak vánek žene se,
jak jed tě zničila,
něěkdo protilátku přinese,
abys obživla.
Autor Aaliyan, 26.08.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Druhá sloka připomíná nápadně jednu písničku...víš jakou? Tak ahoj.

26.08.2006 20:53:00 | Jahudkka

Je to ňáké zmatené... Asi je to ale spíš moje chyba. U básní prostě člověk niky neví...

26.08.2006 18:04:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí