Pocit

Pocit

Anotace: život je krutý ale tvůj

Jdou často ruku v ruce světem spolu
hloupost a zlo,nahoru a dolů.
Často pak potomkem sňatku jejich lehce
stává se slečna arogance.
Není tak chytrá jak myslet by si chtěla,
často se vydává za anděla.
Pod rouškou milosti krutost se tají
do šatů z bolesti utkaných zrada se halí.
Zavírej vrata a okna svá na petlice
nedej se ošálit,nedej již nikdy více.
Dobrými úmysly dlážděna cesta je do pekla
růže by bez trní jenom tak nekvetla.
Kde nechybí zlo,tam dobro se skrývá,
copak to v pohádkách naopak bývá?
Autor aluša, 26.08.2006
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: j.c.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře napsaná alegorická kritika...
Jiří senior
PS. Dík za návštěvu u mé básně

09.12.2007 22:58:00 | j.c.

Tak nějak to asi je...a není to špatně řečeno, přečtu si zas něco od tebe.

26.08.2006 21:56:00 | koloušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí