Já a Ona

Já a Ona

Anotace: Po dlouhé odmlce.....jsem blízek špatným zprávám...proto "já a Ona"..

Tuhle jsem šel,
po boku jakýs stín,
tak jde dál se mnou
a já jdu s ním.

Kdopak to je?
Vidím v něm ženu,
sleduji obrys,
nic víc v tom černu.

Říká mi "sleduj cestu,nestarej se o mne",
já zírám na ni dál,
náhle rána do čela
značku jsem čelem ohmatal.

Ptám se na jméno,
na "N" prý začíná,
zaslechl jsem, zpozorněl,
tu kašel mne přemáhá.

Dalším písmenem prý "E",
říkám si:"Nela? Nestria?",
jaképak jméno
se v jejím tajemnu skrývá?

Když "M" mi vyzradila,
zakopl jsem a koleno odřel si,
to stává se každému,
jsem oběť náhody.

"O" do spárů mdlob mne dostalo,
v bezvědomí najednou ležím,
už znám poslední hlásku,
"C" ukrývá poslední rým.

Probouzím se, ohlížím,
avšak jako bych umíral,
kdepak je ten zlobný stín,
o který jsem se zajímal..???
Autor Lukariosa, 26.08.2006
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt opravdu originální.. napínavý:)

27.08.2006 17:08:00 | Terry

Za originalitu podání 100% :O)

26.08.2006 20:47:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí