..platíme..

..platíme..

Anotace: lidi jsou posedlí penězi..a mě tahle posedlost děsí..protože už dávno platíme..a někdo to přesto nevnímá..

Sbírka: ..mimoděk..

..platíme od malička daně svojí vizáží!!
Kredity život bere si..a na nás odráží
se jak jsme na tom vlastně se svým účtem..
..platíme každý den jizvami svoje dění!!
Vlasy i nehty v úplatcích házíme proměněni
na drobné rýhy po měně a kontu tučném..

..platíme natvrdo a pořád svojí bolestí!!
Klenoty jenž si chráníme se sotva poštěstí
uchovat v stavu bez patiny šedi miziva..
..platíme vlastní krví..dechem..životem!!
Každý krok s úrokem a nádech s cinkotem
jen v činech..touze..něžnostech tu ožívaj´..

..platíme víc než tušíme a pořád dál!!
Časem tu laxně mrháme..ač to je kapitál
o kterém na burzách by měli pojem mít..
..platíme masou lidských slin a rouháním!!
Lásce jak jantaru se dávno davy neklaní
a osud věděl proč si má svou banku otevřít..
Autor šuměnka, 27.08.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Platíme, to sudba odvěká,
s vysokým úrokem hypotéka
za vstupenku na tento svět
Platíme, to vyhlídka přec skvělá,
clo za zbytek zchátralého těla
až svět budem opouštět
J.C.s

29.08.2006 10:59:00 | j.c.

Kto maže ten jede
a nejen v posteli

27.08.2006 09:51:00 | Luboško

Co jen ti mám napsat...cítím takovou velikou zarputilost, je v tom celá tvá odvaha do žití...nezapomněla jsem na tebe, tak pozdravuj a opatruj se.

27.08.2006 09:09:00 | Hančí

Šumí....myslím, že hodně dostáváme i ,,zadarmo" ;-)

27.08.2006 08:44:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí