..Kolemdění..

..Kolemdění..

Anotace: je to odpověď na Mourkovu básenku "K čemu.."

Sbírka: ..mimoděk..

Květ roste pro náhodu přicházivších kroků
voní a rozkvétá navzdory kolemdění!!
Daň denně platíme už po milión roků
vším tím, proč žijeme!!..a těžko to kdo změní!!

Ze země vyrůstat či vstávat smysl dává
navzdory nesíle a zoufalosti bytí!!
Je třeba milovat - TY - co nás nespoutávaj´
tyrany vírou obdařit a věřit že ji chytí!!

Významem života je žití v pravdách lásky
a s nimi spolu přilétaj´chviličky oněmění..
Tak proto třeba kráčet dál a nedělat si vrásky
z toho, že cesty nemaj´cíl..neb to se rychle změní!!

Vždyť milování právě je tou čistou veličinou
z níž NIKDY NIKDE nemůže se něha vytratit!!
Smysl je hledat ji bez strachu stigma s vinou
a pak ji z dlaní nepustit..jen hýčkat..laskat..ctít!!

..jen dávej prosím otázky..odpověď vždy je tady
neboj se pouze připustit..že život tvůj má vady
a k pravdě (kterou přiznáš si) se neobracej zády!!
Já s Cecilkou už navěky tě budeme mít rády!!
Autor šuměnka, 27.08.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

D Ě K U J U, M O C...
Jiným komentářem bych to pokazil.

29.08.2006 17:12:00 | Mourek

človek sa učí celý život
pekná a poučná básenka

27.08.2006 09:49:00 | Luboško

...ne jen s Cecilkou ;-)

27.08.2006 08:37:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí