Nápoj lásky

Nápoj lásky

Anotace: ...něco z mé ježibabí alchymie, ať vám jde k duhu!

Pro všechny duše, co žízní,
pro těla trpící trýzní
míchám tu lektvar všech lektvarů,
nejvzácnější ze všech odvarů.

Základ je síla a víra,
abys mohl stát zpříma,
přisypávám pevnou vůli
- nedovolí skončit v půli,
po špetkách přidám koření,
které tvůj život promění:
radost - ta naučí srdce se smát,
umění vzít a bez podmínek dát,
jiskřičku jasu - má kouzelnou moc
a z tmavých zákoutí vyhání noc,
vědomí šťastného bytí,
pro duši slunce - ať svítí.

Pohár je bezedný, můžeš jej vzít,
plnými doušky dle potřeby pít.
Autor Cecilka, 20.01.2005
Přečteno 599x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Od teď vždy když si zapálím večer svíčku
naliji si Tvého lektvaru štamprličku !

05.02.2006 18:41:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí