Manžel

Manžel

Anotace: ...

.na statku u lesa..v chlívku..
.držel sedlák mladou dívku..
.bral si ji za svítání..
.stala se jeho paní..
.co s ní dělal potom, strašné..
.prodával ji..sbíral zlaté..
.za groš...ručně..
.pro dva učně..
.panenka jak květ..
.točil se s ní svět..
.starý mlynář z nedaleka..
.na holku mladou..zahaleká..
.tak už dělej..dítě..
.hezky...ojebu Tě…
Autor Fallen, 20.01.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí