Klaun...

Klaun...

Anotace: xxx

Samý smích a překvapení
vždycky sám přec středem dění
tuhle pád tam maškaráda
dětská srdce maj´ ho ráda...

Večer v koutě maringotky
prohlíží si staré fotky
jak našel svou zlatovlásku
a kdy poznal první lásku...

Zas vzpomíná na to mládí
co se nikdy nevyřádí
na dny kdy se prvně holil
na dny kdy si cestu zvolil...

Jak opustil Karolinu...
zas pocítil starou vinu...

Zhasne lampu,spánek léčí
uvolní i srdce v křeči
klaun se přeci musí smát
a tak stařec půjde spát...

Proto v noční říši spánku
obrátí si zas klaun stránku
zítra má své představení
smutek-ten pro klauny není...
Autor Ayla, 29.08.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný, .... s příběhem i pointou ...

31.08.2006 14:19:00 | HarryHH

Jak uz jsem ti rikala tohle je uplne super..moc se mi to libi a pripada mi to opravdu povedene...

29.08.2006 10:26:00 | Lady Celebrian

smutek pro ně je, pod maskou se někdy skrývá smutek jako tma a tma je ko plášť, je to výborně napsané, mě to vyhovuje

29.08.2006 09:13:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí