Zář v srdci

Zář v srdci

Anotace: I když déšť sílí, v srdíčku hřeje...

Venku déšť neustále sílí,
choulíš se k čaji, jedinému teplu
který v nitru máš
vnímáš tuto chvíli
jako v zimě slunce zář.

Zima a tma,
k tomu ten nepřestávající déšť,
i když bys nic nepoznal
máš nehnutou tvář,
uvnitř vnímáš tu nádhernou, nepřestávající zář.

To hřející uvnitř
ti pomáhá chmury zahnat,
a ani zimu nevnímáš,
i přes veškeré deště,
večer lehko usínáš.
Autor Luciasek, 29.08.2006
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí