Vlak

Vlak

Anotace: To mě napadlo cestou vlakem

Je neděle, jede vlak, na duši je mi vesele, není to náklaďák.
Však špína uvnitř obstojí
i v konkurenci s humusem na hnoji.

Už startuje, už uhání,
vražedné tempo, to strach nahání.
Na tachometru padesát,
strojvůdce jímá známý strach.

Co auta u závor, toť záhadný tvor.
Chraň nás patron trati, auta ať zůstanou státi.

Auťák naštěstí zůstal státi, a vlajka života řidiči dál bude vláti.
Strojvůdce oddechl si zas, po trati kodrcá do dáli, dojede včas.
Autor Marťafon, 29.08.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí