mamce a taťkovi

mamce a taťkovi

Anotace: malé poděkování

Děkuji Vám mami,tati
za všechny ty roky,
za to že jste správným směrem
vedly naše kroky.

Za dětství plné štěstí smíchu,
péči ,jistotu,
děkuji vám rodičové
za vaši velkou dobrotu.

Všemu jste nás naučili,
dobře vychovali.
Drželi nás za ruku
vždy když jsme se báli.

Vám patřil náš první úsměv,
první slovíčka.
To vy jste nám před spaním
dali pusu na líčka.

Teď Vám píšu básničku
s velkým D Ě K U J I
zůstanete vždy v mém srdci,
moc vás miluji.
Autor adinka, 29.08.2006
Přečteno 1297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

Skvele..urcite rodice moc potesi..to nepochybne..

29.08.2006 20:41:00 | Lady Celebrian

Vzhledem k Tvému věku, dětská, pěkná...

29.08.2006 14:14:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí