Školáček

Školáček

Anotace: Tahle je věnovaná mému synovi, který se mnou spolupracoval.

Paní učitelko,
já bych rád prázdniny,
mám touhu velkou,
však probouzí mě hodiny.

Před školou čekám,
nových zítřků se tak trochu lekám.
Já chtěl bych si ještě na hřišti celé dny hrát,
já chtěl bych prázdniny, a rád.

Už sedím v lavici nad sešitem
a písmenka nejsou právě hitem.
Rozutekly se v sešitě řádku,
já musím dát je do pořádku.

Tak píšu je a opravuji,
pilně s nimi pracuji.
Však ypsilon kam umístím,
to, paní učitelko, fakt nevím.

A s čísly je to stejné,
proč pět minus čtyři se rovná jedné?
Mě teď však spíše zajímá,
kdy bude oběd či svačina.
Autor Marťafon, 30.08.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí