Na bále

Na bále

Anotace: Snobové nás učí

Cinkání fléten se šáněm a jahody
Zuby cenící se na dnešní večer
to snobové nás učí
pro ně úlisná hudba hraje
Však směrem k nám

Oči závistí a falší zalité
zírají okolo sebe
Pohledy pohoršení, zlosti
snad podlosti poletují kolem nás

To je vážení - etika mé morální společnosti

Pak někde tam vzadu v temném koutě
duše plná lásky a vedle něha s vírou
tiše stojí
Oni milují se
ale krutě oproti pouhému zdání
Láska získala něhu s vírou
víra spolu s něhou pak
naplnila duši láskou

To je vážení skutečnost mého poznání
Autor Marcella, 30.08.2006
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bál se sálem
mezistolní smetanové smothie
s nahořklou chutí..
Společnost v akvarelech
:);)

30.01.2022 22:24:11 | jenommarie

Hleďme, šáňo a jahody...

15.03.2007 11:34:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí