Světlo v srdci

Světlo v srdci

Anotace: ....

Nosí štít s templářským znakem,
s křížem jenž čistotu slibuje,
škoda, nespočine na světě svým zrakem,
ve tmě jen celý život si libuje.

Na nebi jen malý osamělý mrak,
po zemi jen putuje mravenčí zástup,
v potoku pod kameny kryje se malý rak,
ve tmě jen celý život a říká „ Vstup.“

Před sebou roní nevinné slzy,
u soudu nehne ani malou vráskou,
nezná pravidla naší hrozné hry,
ví, že ve tmě se sejde s láskou.

Templář či jen odporný zloděj,
na oči vložíme mu žhavý meč,
to ti páni jenž nám poroučí to chtěj,
nikdo skutečně neví co je to lež.

Ve tmě jen celý život žije,
nevidí oči ale srdce cítí,
nezávidí světlo, dík nám to tu hnije,
čeká na popravišti ránu poslední,
tu smrtící.

Templář či jen odporný zloděj???
Autor Láďa, 30.08.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí