?

?

Anotace: hra se slovíčky

Láska střed vesmíru,
slovo střed věty,
jednoho mít přemíru a
druhé marně hledat.

Blýskavé svítání,
chladivé stmívání,
mrazivé loučení,
po Tobě toužení.

Pošlapané štěstí,
krvavá rána,
ve tmě zatnuté pěsti,
na stromě mrtvá vrána.

Zašpiněné šaty,
umáčené líce,
označené karty,
zhasnutá svíce.

Zapálený dům,
trojnohý pes,
podřezaný stůl a
vykácený les.

Zasypaná jáma,
černé slzy,
ve tmě zlá dáma,
a na sliby už brzy.

Opožděný vlak,
surový otec,
ať je to tak či tak,
vše má nějaký konec.
Autor nathre, 30.08.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí