On a Ona

On a Ona

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

On a Ona

Dva slova tak podobná a přeci jiná,
jak krajina co s obdobím tvář svou střídá.
Dvě kapky co oceány tvoří,
však nenajdete sladkost v moři.

Tak stejné a přeci jiné
jsou dny a prožité chvíle.
S tím co bylo a co příjde,
míříme do jednoho cíle.

On ho však nevidí,
je příliš daleko.
Ona pro slzy své,
zas celá naměkko.

Leč oko člověka někdy i klame,
však řekněte sami...
zda i ten druhý...
má vidět, či vidí ,
zrovna to samé???

o5ja
Autor o5ja, 30.08.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další pokus bude lepší, mně to taky občas ujede...

30.08.2006 21:47:00 | Helois

Ahoj. Napřed to píšeš rýmovaně a pak zas ne.. to se mi nezdá..ale jinak je to fakt.Nikdo nevidí život stejně, je úspěch poznat partnera či kamaráda, který ho vidí přibližně stejně alespoň na 60%.

30.08.2006 17:42:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí