POKLAD

POKLAD

Anotace: o5já a moje můůza... snad né hrůůůza? .-)

Poklad

Jedni se příliš snaží,
druzí to mají v paži.
K pokladu společně kráčejí,
nesouc si v srdci naději.

Nadšení střídá zklamání,
nezbývá nic, než čekání.
Strpení. žádný spěch,
toť prý je cesta na úspěch.

Když se to povede,
srdce se rozbuší.
Žena to většinou nejdříve vytuší.
Prožívá změnu, né vždy příjemou,
však touha vrozená, dělá ji statečnou.

Dny, týdny, měsíce
Pak nejeden vzdech,
když zaslechneš pláč.
poklad je na světě.
tají se dech.

Střežte si poklady,
ten zázrak světa.
Jaká pak bude má poslední věta...

Každý je pokladem,
tak mějte se rádi.
Darujte lásku,
budete mládi.

o5ja
Autor o5ja, 30.08.2006
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí