Poděkování

Poděkování

Anotace: za všechna milá slovíčka - pro vás zas jedna básnička

Človíčkové moji milí,
dovolte mi v tuto chvíli
za slova a veršování
poslat vám poděkování.

Jak balzám duše hojí,
chvilku vaši, pak mojí,
s příchutí vzácných vín,
jsou zvláštním přátelstvím.

Prostě - pánové a dámy,
je tu krásně s vámi...
Autor Cecilka, 21.01.2005
Přečteno 1738x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí