Válčení pro nic

Válčení pro nic

Anotace: ...

Jízda již vyjela,
vzbudila stráže,
ty sem teď volají
a svolávaj páže,
armáda ospalá,
v noci se opila,
teď je již v brnění
a meče jsou zátěží.
Běžejí kupředu,
válčit však nechtějí,
za krále mámení.
Oni tu zmírají,
nechtějí odejít
a život svůj zahodit.
Autor Gabriel17, 31.08.2006
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Aurelius
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí