Hlavolam

Hlavolam

Anotace: ...

Láska je špatná závislost,
nesmíš se bát,
a mít na sebe zlost.
Láska je skvost
a ty jsi host,
co do mého srdce vkročil.

Láska lásku hledá,
ve světě nad oblaky,
a i když noc je bledá,
tak černá křídla straky-
lásky co krade srdce blištivá,
jenom jedno vyčnívá,
srdce srdcí,
srdce co hledáš.
Srdce, ve kterém se uschováš,
v absolutním souladu..
Nehledej v tom záhadu,
našli jste se,
jste jako hlavolam,
nemá jiné řešení,
buď sem, nebo tam...
Autor Dilla, 31.08.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí
je od srdce :-)

31.08.2006 20:11:00 | Klárka Hebká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí