Místo

Místo

Anotace: Všechno se jednou změní...

Vracím se na místo, které dobře znám,
ale možná ne, je jiné váhám...
Co se tady jen změnilo?
Vše je stejné jako dřív.
Nic se tu nezměnilo.
Na chvíli se uklidním,
je mi líp...
Místo je stejné to já jsem jiná...
Autor Kariš, 31.08.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí