Loutkař

Loutkař

Znám pocit, kdy ti na hlavu padá vše,
Když jsi připadáš, že jsi ve hře,
Jen figurka, kterou někdo řídí,
Celý svět se na tebe řítí,
Po zvlhlých vlasech ti tečou kapky vody,
Cítíš se svázaná, bez svobody,
Z tvých snů se stala šedá mlha,
Která by tě nejradši do Tartaru svrhla,
Plížíš se podél zdí, aby jsi nespatřila tu osobu,
Bojíš se ho, nechceš znát jeho podobu,
Bojíš se, že tě zná,
Že nad tebou pavučinu tká,
Jsi bezmocná, jsi jeho loutka,
Byl návnada a ty teď pochoutka,
Hraje si s tvým osudem,
Psychikou i rozumem,
Ty se však nesmíš poddat jeho vůli,
Pokud se chceš odlepit od smůly
Autor Muta cum liquida, 01.09.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi námět, asi každý to zná, že se cítí občas někým (něčím) ovládán.

01.09.2006 09:39:00 | Jahudkka

jo takle jo takle se to dá napsat a ještě lépe přečíst, přemýšlíš u toho to je fajn

01.09.2006 09:23:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí