Krvavý pohled

Krvavý pohled

Anotace: ................

Krvavý pohled

Krvavý pohled,
Dlouhé nohy,
Lákavý zadek,
K balení vlohy.
Divoká ústa,
vášnivé dlaně,
nádherné tělo,
dívám se na ně.
Brutální pohled,
Závislá krása,
Nádherný život,
Ty jsi má spása.
Krvavé oči,
Krvavá zrada,
Tak už mi pověz:
Máš někoho ráda?
Autor Ammazonic, 01.09.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí