Nedýchej

Nedýchej

Anotace: ............

Nedýchej

Nedýchej – zataj dech na chvíli,
Nedýchej, vidíš,
Nad hlavou létají Ti motýli
A Ty se bortíš ve svých představách
A už nemáš vůbec strach!!!!

Nedýchej.

Jsi sám a boří se Ti svět.
Nedýchej,
Nevíš, co znamená Tvůj dech?
Ty už nesmíš žít,
Nesmíš se nikdy dobře mít,
Ty zradil jsi mou lásku,
Tak už, prosím…… NEDÝCHEJ!!!
Autor Ammazonic, 01.09.2006
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí