Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ¨Zmatené myšlenky z mé hlavy¨

Myšlenky jak zajíci,
ohmataná těla času.
Zrcadlo před nás stavící,
v černém člunu bez plachet.
Zrcadlo života-střep.

Bílí Fénixové snad jednou
na tmou přeplněný svět,
z popela času povsatnou.
Svět jako nádraží,
kde se cesty kříží.
Musí být někde místo,
kde všechno je světlo.

Tak rozbij to zrcadlo,
střep noci zastaví tep.
Když světlo nepřichází,
či nemáš kam jet.
Když láska se ztrácí
a víry ubývá jak by smet.
Černé zrcadlo noci,
pohltí i tvůj zpěv.

Tak rozbij to zrcadlo
a použij ten střep.

Otevři brány
Autor jedam, 01.09.2006
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, Myrja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hm, není co dodat ...

06.10.2008 00:02:00 | Myrja

... a mám tě ráda ... za tvou přímou část srdce ...

18.09.2007 22:28:00 | Marcella

... nocí ... zrcadla dají do sebe ... sílu obrazů ...

16.04.2007 15:56:00 | Marcella

nepíšu básničky o tom, co zažívám, ani o tom, co cítím - jen některé.
Tvoje básničky jsou moc krásné a velmi ráda si je čtu. Pěkný večer

02.09.2006 19:12:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí