Nač jsou boje a války?

Nač jsou boje a války?

Anotace: O válkách,které se týkají každého z nás.

Nač jsou boje a války samé.
zastavte to,prosím mocný pane.
Trpí lidé nevinní,
trpí pro svár laciný.
Děti na ulicích umírají,
rodiče pomoc jim nedají.
Zemřeli dřív než ony,
spoustu lidí války bolí.
Neexistuje však domluva,
na to není jediná hlava rozumná.
Jsou lidé mocní avšak hloupí,
jsou hrdí,proto neustoupí.
Díky mocným a hrdým jsou války a boje,
dokud se nedomluví,budou dále nepokoje.
Pokud nebude alespoň jedné hlavy skloněné,
budou dál umírat lidé a děti nevinné.
Autor Vera, 01.09.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí