Nic (2)

Nic (2)

Anotace: trochu jsem to první nic předělala, vlastně to byl jenom nápad a netvrdim, že je tohle poslední verze... prostě nic...

Včera jsem našla nic
jen nic a nic víc

plavalo v hrnku kávy
a svítilo na Zem od Slunce

asi jsem se mu líbila

a bylo všude,
přitom nikde nic

vzalo si moje játra
a taky srdce

Jsi nic, řeklo, jako já
Já nejsem nic! vykřikla jsem
jsi. mám tvá střeva

a pak se smálo
a bylo hvězdami, které vycházely
a listy zbarvenými na podzim

Já nejsem nic, křičela jsem

Inkoustu neubylo,
smál se ten opak něco

papír je bílý

nepsala jsem

nepíšu

já nejsem
Autor chloe, 02.09.2006
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, pro mě k zamyšlení.

26.01.2009 15:33:00 | Kapka

Nic je jedno z mých nejoblíbenějších básnických témat.

02.09.2006 23:25:00 | Zahir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí