Budovatelská

Budovatelská

Anotace: .. nejen

Neposlouchej kroky, co tě sledují,
minulost je jen stín.
Kupředu pravá, kupředu pravá.
Bolest hoď za sebe, zab svůj splín.

Neposlouchej výčitky, co tě zraňují,
z hořících mostů stoupá dým.
Kupředu levá, kupředu levá.
Budoucnost před tebou jak zralost vín.

Neposlouchej zrádce, co tě kádrují,
hnůj hází na tvůj klín.
Kupředu pravá, kupředu levá.
Zpátky ni krok.
Autor Rendy, 16.07.2004
Přečteno 1629x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí