Montér story

Montér story

Anotace: bez

Plášť vlhký od deště a v rozpálené dlani
kleště kombinačky
pohled upřený na natáčky
paní Anděly - zákaznice

a ještě vzpomínka na útulný pokoj
předměstského hotelu
v neděli - po muzice
na milou přítelkyni
s kterou noc probděli
než nastal pracovní den pondělí
a s ním i běžná práce
opravy a instalace
Autor Heron, 03.09.2006
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí