Naše školní láska...

Naše školní láska...

Anotace: Y LoVE you SCHuLL3

Prázdninky se krátí
zase tam... otroci
Náš čas je zase v háji
co tahle rovnou k promoci?

Cesta tam je nekonečná
pěšky?busy?
Cesta zpět , hlava vděčná
jsme to ale husy

Učitelé milovaní
jejich žáci, přec nadaní
Výučák, či maturita
Stejně je to brutalita

Den navíc...zblázním se
psycho tenhle ústav
Někdo říká : posaďte se
Jak loď čeká přístav

Tohle bude velikej
lodiček , jak lidiček
Tak se hezyk vyspinkej
od 8mi bude srandiček

Předměty , co nemáš rád
slovo? tak ho přidej do věty
Úča začla srát...
Rád vymeteš ní příkopy

Už je zvonek...
už chci dom!!
Je to sakra přestávha
jak dokola , když se pouští nahrávka...
Autor Matu, 03.09.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí