Nedávej mi sbohem!

Nedávej mi sbohem!

Anotace: no i tohle je život

Odcházíš?Ještě ne!Nedávej mi sbohem!Prosím!
Srdce své na dlani k tvému hrobu nosím,
a spolu se svící,pálím ho na hranici,
kde mělo shořet s tvým.
A zatím.Zahalil ho jen,černý dým!
Ach,to tvoje krásný tělo,
místo mého žít dál mělo.
A nebo to mé zemřít,spolu s tvým.
A zatím?
Toulám se sama životem,jako
malá holčička,sama za plotem co stojí,
kouká se ven a hrozně se bojí
světa,
je tak velký a ona tak malá...
Autor Nefertii, 04.09.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí