Přes okno

Přes okno

Anotace: ...

Oranžový opar okolo zářivky nad ulicí
Přes zamlžené okno sytější než venku
Pomalu se prolíná s tmou
V neurčitelné vzdálenosti mizí
Stejně jako noční záře nad Brnem
Vraždí hvězdy
Autor Pe&Pa, 04.09.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...OK ... cítím to ...

18.09.2006 15:14:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí