Světlo v černém sametu

Světlo v černém sametu

Anotace: učit se mít v lásce sebe sama je jeden z mých nejtěžších úkolů...

Ležím uprostřed květu
ze sametových lístků tmy
a snažím se říct světu
za chlupatými zdmi
své kůže,
že jsem člověk světla,
který může,
může zářit.
Ležím uprostřed noci,
hladím se na srdci,
mysli i v bocích,
hojím se před sebou samou,
vidím se, jaká jsem,
vidím se úplně nahou,
vidím, že jsem sen
svých lepších kroků.
Jsem sen, sen, sen
své sametové noci,
jsem světla den,
který má v moci
své paprsky,
svá slova,
své skutky.
Jsem světlo...
Autor Levandule, 05.09.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, má cosi do sebe ...

11.09.2006 17:29:00 | NikitaNikaT.

moc moc hezká, i když občas ten gramatickej rým propleskne, ale tady to moc neva, hezká forma

05.09.2006 17:36:00 | Trdlo

Pěkné,hezká myšlenka.Už se těším,až tě poznám

05.09.2006 10:58:00 | Sawati

Jsi :-D

05.09.2006 07:59:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí