Na kamenným mostě

Na kamenným mostě

Anotace: ...jen tak...

Chodím po kameným mostě,
tam, kde labutě jsou,
tam, kde kvítí roste
a víly si tam tancujou.

Chodím po kameným mostě
tam, kde labutě zpívají,
osamělá růže roste
a taky trosky tam bývají.

Chodím po kameným mostě,
tam, kde řeka břehy rozemele,
tam vše je prosté,
tam není smutně ani vesele.

Chodím po kameným mostě,
tam světlo z nebe,
tam z nebe poroste tma,
tam potkala jsem tebe,
tam stalo se, co stát se má.
Autor Jasmin de Paris, 22.01.2005
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí