..kamínek v botě..

..kamínek v botě..

Anotace: ..měl to být komentík na Cecilčinu báseň..ale po domluvě s ní jsem to vložila jako samostatnou báseň..

..kamínek v botě..někdy nás tlačí
a chůzi znesnadní pro další krok..
..někdo má pocit..že to je k pláči..
..jiný zas bolestí hlasitě houk..

..kamínek v botě..překážka malá
citelná nadošlap pro všechny z nás..
..někdo má slzy..že v botě skála..
..jiný zas nechává pracovat čas..

..kamínek v botě..malý dar shůry
k zastávce v myšlení..v činech..a tak..
..někdo má pocit puchýřů z túry..
..jiný zas dík tomu volný jak pták..
Autor šuměnka, 06.09.2006
Přečteno 685x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...díky, za kamínky v botě...
:o)

12.09.2006 14:41:00 | Cecilka

Ať děláš, co děláš, tak v botě tlačí.
Někdy mu hrany ohladit stačí.......
a netřeba ho vytřepávat.

07.09.2006 13:30:00 | Mourek

Moc líbí :-))

06.09.2006 20:03:00 | Roko

hezky napsáno.Někdy mám v botě půlku cihly.

06.09.2006 19:29:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí