Život

Život

Anotace: Jen tak...

Přemýšlím nad tím,
co život mi dal.
Že někdy je nepřítel,
někdy je král.
Co už se stalo se nezmění,
co bylo to bylo,
už předem jsme souzení.
Cesty jsou dané,
a kostky vrženy.
Neztrácj čas,
už takhle máš zpoždění.
Vydej se po cestě kde voní kvítí,
vydej se po cestě kde slunce svítí.
Když stáhnou se mraky
a přijde déšť - přidej jen do kroku,
prosím tě běž.
Nesmíš se zastavit
musíš jít dál -
- nebo přijdeš o to krásné -
- vždyť život je dar.
Autor Lolitka, 08.09.2006
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

prostě krásná, moc se povedla...

24.09.2006 13:59:00 | kjetilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí