Brečím, však jinak nemůžu

Brečím, však jinak nemůžu

Anotace: ...

Myšlenka hloubavá,
v mysli mě napadá,
ujídá v srdci mém,
život můj proklet jen.

Alkohol když ojímá
život můj a myšlenky,
v hlavě ty podivné zdají se,
já pití proklínám,
však popíjím dále,
pak propast se zvyšuje
a něco ve mě se láme,
však svědomí žere mě,
vzpomínky propil jsem,
já nevím co stalo se,
oči své obracím,
strácím se ve tmě,
klečím před tebou,
mé svědomí,
brečím teď srdcem,
co stalo se hledám,
vždyť potají vzlikám...
Autor Gabriel17, 08.09.2006
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, doporučuji psát ve Wordu se zapnutou gramatikou...Člověk nemusí být lumen, avšak čeho je moc, toho je příliš. Jinak dílko - nevím, co si o něm myslet...

08.09.2006 14:14:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí