Domov

Domov

Anotace: ...človek si občas neuvedomuje tie "maličkosti" ktoré ho robia v živote sťastným...,až pri odlúčení začne ...vnímať veci, ktorým v bežnom živote neprikladal veľkú vážnosť...

Domov

Domov...
je moja mama.
Dom s bránkou a borovicou,
postavený v láske a pokoji.

Domov
je smiech a plač v istých rukách.
Pevné stĺpy porozumenia
a pár mozoľnatých dlaní
ochotných vždy pomôcť.

Domov
je pohľad ktorý ma hladí,
pri každom mojom návrate
a slivkový koláč, čakajúci
nedotknutý na stole.

Domov
sú kvety vo váze.
Pradúca mačka na obloku
a dve deti, čakajúce na pohladenie.
Domov som ja... a moje srdce.
Autor mačka.7, 09.09.2006
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

život je čierna diera s malými oázami
oprav si preklep /y/ na i

09.09.2006 10:56:00 | Luboško

doma je doma
pekne si to napísala kočka

09.09.2006 10:50:00 | Luboško

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí