syd /part one/

syd /part one/

Anotace: ...

cestou do nebe
jsem se stavil na pár slov.
na 45. jsem uviděl anděla a ďábla v objetí.
stáli uprostřed davu poddaných,
přeli se o čtvrt dolaru,
rvali ze sebe šaty
a čas běžel dál.
Autor nobodi, 24.01.2005
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí