Příběh

Příběh

Anotace: pro někoho možná obyčejný, pro mne rozhodně ne...

Bylo mu tehdy teprve pět,
neuměl říct slovo "máma",
v tom dětském věku měl svůj vlastní svět,
však my byli rádi, že je s náma.

Ostatní děti si uměly hrát,
on jenom opodál stával,
nechápal to, čemu měl by se smát,
jen tátovi vesele mával.

Táta jeho snad kouzla znal
a v každičké volné chvíli
učil ho po cestě kráčet dál,
kde jiní krok, on ušel míli.

Dnes je jak ostatní, přešlo pár let.
Když potkám se s ním a s tím tátou,
chtěla bych všem lidem povědět,
jak vypadá setkání s Láskou...
Autor Cecilka, 24.01.2005
Přečteno 1016x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí