Navždy milovat

Navždy milovat

Anotace: Vymyšleno v cuku letu, myšlenky zhola přenesené na papír...

Přemýšlej, co všechno se teď může stát,
přemýšlej proč a jak se budu smát
však nezapomeň, že moje srdce navždy bije,
že je v něm stará mocná energie,
že vždy tě budu milovat.

Ať dálka nám oddělí náš malý svět,
budeš v mém srdci do dalších let,
ať problémy znát, a dobré zas nevidět,
pak vždy při tobě chci stát,
vždy tebe budu milovat...

Zářící nebe, a hvězdiček lesk
duší mi prochází spanilý stesk,
pohání, sílu dá, kroky mé vede,
bez tebe, lásko, se nic nepovede
proto až budeš se do noci ptát,
věz, že jsi ten, koho chci milovat.

Slza je studená, tváře ti solí,
mrazivá temnota záhy tě skolí,
až nebudeš moct, zvedni svou tvář,
co bude nad tebou je lásky zář.
Nenech se plést, a milně pak oklamat,
navěky, lásko, tebe chci milovat.
Autor Dilla, 09.09.2006
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc moc moc pěkné a výstižné.Nevím co víc říct je to krásný. :o)

03.10.2006 11:16:00 | Fontinalis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí