Poselství

Poselství

Anotace: Pokud se vám nebude líbit - nijak mě to nepřekvapí a pochopím to. Je to totiž první básnička po více jak půlroční pauze.

Poselství ???

Sedím...A jen malá lampička svítí tu v pokoji.
Srdce na cáry...Kdo najde se? Kdo rány v něm zahojí.
Přemýšlím....Hlava plná myšlenek - pár osob hlavou mi proletí.
Nač? Zbytečně....Vždyť všechny jak prach se do dáli rozletí.

Sedim...Přemýšlím o sobě.Jaký jsem a kde jaká stala se chyba.
Že tu teď sedím....Sedím sám - jak leklá ryba.
Jsem jaký jsem - vždy budu svůj - né loutka pro jiný.
Proto možná teď sedím tu - sedím sám a píšu kraviny.

Ač píšu takhle - nečekám od vás slzu dojetí.
Je to jen poselství, které ke správné osobě jednou snad doletí.
(LSI,9.9.2006)
Autor LSI, 09.09.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdce na cáry, samota a psaní "kravin", jak říkáš, tak moc to znám....je hezká chlape, opravdová

09.11.2006 10:18:00 | Pazdi

ně se líbí. navíc je to jasné a nemusím louskat :-)

10.09.2006 02:21:00 | Klárka Hebká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí