...měla všechny tváře světa

...měla všechny tváře světa

Anotace: o mužích a ženách a neštěstí

Měla všechny tváře světa,
byla jedním ze všech.
Když mé ruce obejmula,
zuřivostí jsem zatajil dech.
V podivném rituálu si lehla,
ozdobená krví,
smířená s hrůzami pekla,
jsem byl její prvý.

Svíjela se v bolestech,
pro zranění drápů rukou mých,
v krutosti spojených, zlámaných kostech,
propadla v nakonec v děsivý smích.

Opilý v orgasmu již více nevnímám,
byla již napsána poslední věta,
v nenávisti rozthala mě zaživa,
měl jsem tváře celého světa.
Autor dead-head, 10.09.2006
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..skvělá...tohle je to co bych taky ráda uměla..ale já se holt točím jiným světem múz...

15.11.2006 12:34:00 | Ayla

Paráda:-)

16.09.2006 07:52:00 | Miléne Marguerite

wow, psychárna:))

10.09.2006 18:48:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí