...

...

Anotace: ale taky to může být úplně jinak ...

hledíme furt dopředu
života hledáme smysl
kde má štěstí závadu
to nám hlodá mysl
že sedlo na jiného vola
to nás pěkně s...
pak přemýšlíme dokola
kde se smůla bere
Autor nobodi, 24.01.2005
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí