perné chvilky

perné chvilky

Anotace: pracovní název, poraďte lepší

Temnými hvozdy
nemaje brzdy
kočár se řítí.

A jako vlečku
má vlčí smečku.
Slyšet je vytí.

Dlouhá noc chřadne.
To slunce zrádné
započlo dílo.

Před hradní věží
koňské čtyřspřeží
se zarazilo.

Krvelačný vlk
vprostřed vytí zmlk.
Luna se ztrácí.

Pak zavládl mír,
když i netopýr
dokončil práci.

Odkládá pán bič
a ve dveřích klíč
zarachotí.

Věrná suita
číšemi vítá
pána s chotí.

Ještě zadýchán
kypří hradu pán
ve sklepě hlínu.

S chotí se loučí
při svitu loučí,
nevrhá stínu.
Autor Enšpígl, 10.09.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi bych neměnila název...jinak trocha psycho-temné

10.09.2006 18:38:00 | Trdlo

a ´spichnul´ jsem i ´refren´
Tak už to chodí,
když blahorodí
vyráží v noci ven.

Jó náš hrabě Vlad
má fakt lidi rád,
nesnáší bílý den.

10.09.2006 14:48:00 | Enšpígl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí